Модни тенденции в грима и красотата

Модни тенденции зима

Както всички сезони и този си има своя чар, идва времето на топлите палта, модерните плетени шапки и ръкавици, стилните ботуши, небрежни прически и акцентиран грим. Дамите, които следят модните сезонни тенденции задължително обръщат внимание на тези шест неща.

          Започваме с модерните дрехи в зимния гардероб на стилната жена, направо от световния подиум. Като връхна дреха модерни тази зима ще са късите дамски палта от вълнен плат, естествен косъм и плетиво. Такава е и таз годишната колекция на Роберто Кавали. Палтата са тип пелерини, милитари с два реда закопчаване и другия вид палта супер елегантни кожени с естествен косъм, а за тийнейджърите ще има рок шик колекция на Cavalli с много метални аксесоари по дрехите.


          Колкото до аксесоарите като шапки и ръкавици както винаги вълнената материя няма да изневери на сезона. Така хем ще сме модерни, хем ще ни топли, хем ще предпазва косата от външните влияния на студа. Тази зима имаме избор между няколко стила и модели. Плетените шапки ще се носят от тийнейджърите, а и от знойни красавици. Изчистените шапки създават имидж на модерна и независима жена, докато тези с аксесо-ари като цветя или пера придават на жената повече женственост. Шапките с естествен косъм също ще останат модерни тази зима.

          Модерни този сезон ще бъдат черните и белите ръкавици с дължина до лактите, а и не само. Що се отнася до изработката, те ще бъдат от кожа и велур. Освен че топлят ръцете, те са и чудесен аксесоар.

          Ботушите ще бъдат много и различни, така че избора тази зима е голям. Ниски или високи, изчистени или цветни, дълбоките ботуши ще са модерни. Едни от най-предпочитаните ботуши ще бъдат високите на платформа, тъй като с тях се стъпва добре и са удобни, за предпочитане е имитацията на животинска кожа. Ниските ботуши оплетени в каиши също ще бъдат хит. При такъв голям избор на зимни обувки, най-добре е да ги съчетаем правилно с дрехата. Така отново ще бъдем модерни.
                                                                                                                  
          Време е да се спрем и на стилната прическа през тази зима. След като се сменя сезона, защо да не сменим и прическата? Вариантите са няколко според формата на лицето. Свободно падащите къдрици са подходящи за лица с изпъкнали черти. Жените с такива коси са привлекателни и сексапилни.
          Рошавите бунтарски прически със стърчащи кичури са за предпочитане от дизайнерите стилисти. Те са подходящи за жени , които нямат много много време за прически всеки ден. За тази прическа е достатъчно да топирате леко косата и да я напръскате със спрей.

          Рибята кост и конските опашки са предпочитани от доста жени през зимата, така косата се прибира и предпазва от външни влияния.
За кръглите лица подходящата прическа е права коса с чупки в краищата.
          Ако сами не можете да си направите подходящата за вас прическа, най-добре потърсете услугите на добър фризьор, особено ако имате важен повод.

          Накрая за завършек на перфектната визия ще се спрем на грима. Основните тенденции в зимния грим са матовата кожа и безупречен вид. В случай, че кожата ви е естествено красива и нежна, вашия грим трябва да бъде с леко покритие на пудра или фон дьо тен, който почти да не се забелязва в ежедневието ви.          Ако кожата ви е суха е добре да нанасяте хидратиращ крем поне половин час преди грима, така той ще попие и подхрани лицето.

          Модерно и шик червило този сезон е червеното от касис до малина. Добре е червилото и цвета на ноктите ви да бъде в един цвят, независимо дали устните ви са с блясък или матов цвят.

          Този зимен сезон ще бъде подходящ за опушен грим и тъмни котешки очи. Ако решите да потърсите професионален гримьор за някои от зимните поводи, наистина подходящ грим ще бъде опушеният, било то в класическото сиво или кафяво, зелено и т.н.

          Ружа може да акцентира върху грима, в зависимост какви са сенките той може да бъде в прасковен, розов , коралов или кафяв цвят. Вашият гримьор сам ще прецени какво би ви стояло подходящо като цвят на бузите.

          Веждите този сезон ще бъдат важна част от грима, големи, подчертани и красиво оформени. Ако не могат да застанат в избраната от вас форма, спокойно можете да използвате малко възелин.

          След като намерите вашият стил на обличане, подходяща прическа и перфектен грим, тогава спокойно можете да се чувствате модерната Снежанка.

 

изработка на сайт от 3DWebDesign