Модни тенденции в грима и красотата

HD грим

Новите телевизори с висока разделителна способност могат да проектират големи изображения с от 2-5 пъти по- висока резолюцията на аналогови версии. Така че всичко от „гардероба"на телевизията  ще бъде излъчено в много по-ярки детайли, като човешките пори, тъмни кръгове и червени очи. Те могат да се появят на екрана пет пъти по-големи.

Тази  грим формула е предназначена за ново изживяване на образа при гледане. В Холивуд Съюза за гримьори дори проведе семинари да се образоват останалите в бранша да се адаптират към новата технология.


Какво е HD грим?

С висока разделителна способност камери създават изключително истински образ като се улавя  всяка гънка, бръчка, или недостатък по лицето, което означава, че всички несъвършенства по кожата ще бъдат видяни от зрителя.

HD гримът създава една особена мекота на образа и кожата, коета с обикновени гримове не може да се получи.
С други думи, тези козметика едновременно прикрива несъвършенствата, покрива петна, и в същото време успява да изглежда невидима. Пигменти и формули са създадени така, че да се слее безпроблемно с кожата. Повечето козметични продукти днес са проектирани така, че да се създаде "естествен" вид.

Какво има в HD грим формулите?


Основната разлика включва светлинно разсейващи съставки. Отразяващите частици са това, което прави фон дьо тена наистина лек и естествен.

HD качеството може да открие недостатъци като пудра върху вашата кожа. Козметика с етикет HD вероятно ще съдържа едно от следните: слюда, силикон, кристали, или кварц. Тези частици седят на върха на кожата за да помогне да се разпръсне светлината по тайни пътища.

И често тези HD формули за грим са предназначени да овлажняват, защото гримът може да се събере в пукнатини и гънки видно по-суха кожа. Хидратация изпълва сухата кожа, като бръчките и линиите са по-малко забележими. 
                                                                    
За кого е предназначен HD грима?

Можете да видите световни звезди с HD грим на последните награди „Оскар" и „Еми". В повечето европейски държави, телевизиите излъчват само и единствено с High Definition грим. Всичко казано по- горе важи и за фотоапарати. За да се получи идеалната фотосесия било то реклама,сватба, бал и други, заложете на грим High Definition. Този тип грим е напълно подходящ не само за телевизия, но и за нашето ежедневие или поводи.

Като гримьор съм сигурна, че това е едно голямо развитие в нашето бъдеше и моята професия.  Владеейки вече „ вълшебството" на HD грима  мога да гарантирам за неговото качество, не само на телевизионния екран, но и навън.  


Препоръчани марки за най- високо качество NUMERIC PROOFGRIMAS.


Статията е написана от Симона Недева

                                                                     

 

изработка на сайт от 3DWebDesign