Ламиниране и ботокс на мигли

Студио грим предлага услугaтa:

Ламиниране и боядисване на мигли София на цена от 60лв.

Ботокс на мигли София

Работим с реномирани немски продукти Wimpernwelle, като това прави процедурата абсолютно безвредна и без странични ефекти.

Време за работа- 60мин.

Период на поддръжка- 2 до 4 месеца

 

Нека да ви запознаем как протича едно ламиниране и ботокс на мигли!

Дълготрайно извиване на мигли, или така нареченото ламиниране на мигли е една ефектна и безвредна процедура за човешките мигли.

Без да изисква допълнителна поддръжка, тази терапия прави собствените ви мигли извити като на барби, за период от 2 до 4 месеца.

Важно е да отбележим, че не остават течности, или лепила след процедурата и очите могат да бъдат измити, веднага след нея.

Какво се случва по време на ламинирането….

 

1 Стъпка

Миглите и клепачът трябва да бъдат почистени от гримове и всякакъв вид кремове.

2 Стъпка

Клепачът се обезмаслява, посредством специален хидрохлорид, за да може ролката, или подложката да бъде достатъчно стабилна по време на ламинирането, което е важно за фиксирането на миглите.

Забележка: Важно е клиентът да бъде със затворени очи по време на терапията, за собствен комфорт!

3 Стъпка

Към клепача се прикрепят подходящите ролки, или подложки, спрямо дължината на миглите. Обикновено размерите са 5 (от XS- XL)

4 Стъпка

С помощта на водоразтворимо лепило се прирепят миглите към ролката, като те трябва да останат подредени както при собствения си растеж.

5 Стъпка

Нанася се ГЕЛ 1, който ще извие миглите в подходящата форма. Времето му за действие е 15-20мин.

 

6 Стъпка

Прилага се ГЕЛ 2, който фиксира миглите за време от 12-15мин.

7 Стъпка

                                                                       

След като вече е минало действието на геловете, ролката се отстранява заедно с тях, с помощта на специален чистител, който бързо и лесно разтваря приложеното лепило.

Миглите вече са извити и по желание на клиента могат да бъдат боядисани със специална боя за мигли и вежди, например тази на Binacil.

След като вече имаме готово ламиниране на миглите, можем да пристъпим към ботокс на мигли.

Какво представлява ботоксът на мигли….

Ботоксът на мигли може да се направи веднага, след ламиниране на мигли. Той е обогатен със съставки като витамин Е,А, кератин, рициново масло и ботоксилин и е абсолютно безвреден за очите.

Ботокса на мигли има за цел да уплътни,заздрави и подсили растежа на миглите.Има моментален ефект, като времето за действие на серума е 12-16часа. В този период очите не трябва да бъдат измивани, тъй като серумът трябва да навлезе дълбоко в меланина на косъма.

След като вече сме минали всички стъпки накрая имате едно трайно ламиниране, боядисване и ботокс на миглите с ефект 2-4 месеца.

За записване на часове кликнете тук!

                                                                            

 

изработка на сайт от 3DWebDesign