Курсове за грим

Студио грим провежда професионални обучения за различни видове грим, бюти, боди арт, хелоуин, кино грим и специални ефекти.Можете да се включите в обученията за едно, или всички нива на грим, като средната продължителност на ниво е 15-20 дни. 

Винаги започваме с 3 дни теория, за да можете да се подготвите за практическата част. Ще подготвим за вас учебници, изготвени от наште професионалисти, където ще можете да си припомняте всички тактики и варианти на гримиране, тъй като тези книги ще останат за вас.

Целта ни е не просто да гримирате, а да правите наистина професионален грим, където и да практиувате след това. Нашето студио ще ви издаде специални сертифиати сертификати в края на обучението, когато вече можете да се похвалите със знания и умения по грим. 

Освен всичко ние ще ви покажем и проведем практиката с гримове, с които да работите в бъдеще, като разбира се Студио грим ще ви снабди с тях. За нашите курсисти цените са преферeнциални. Самите продукти за внос от Америка, Холандия, Германия, марки, които ги няма на масовия пазар и се използват предимно в киното.

Подробности за курсовете можете да откриете тук

 

изработка на сайт от 3DWebDesign