Модни тенденции в грима и красотата

Булченски прически

Труден и объркващ е избора на булката относно нейната сватбена прическа. Булченската прическа трябва да бъде най-добре изглеждащата прическа на сватбата, защото тя е във фокуса на цялото внимание. Това е най-запомнящия се ден от живота на една жена и е важно на кого ще се довери за своята сватбена визия.

          За това вместо да се чудите и да търсите варианти, най-добре седнете спокойно и разгледайте нашите предложения за сватбени прически през идната 2011 година. Ключът към перфектната визия на сватбения ден се крие в това да намерите стила си и да видите какво отразява той.


          Най-напред за да получите точна представа за косата, която искате е добре да обсъдите и изпробвате вариант с вашия стилист няколко седмици преди вашата сватба. Булчинските прически през 2011 могат да бъдат както прибрани така и пуснати коси. Световните стилисти въведоха разнообразни декоративни начини за тази цел. Главно прическата следва да утива на роклята, която носите.
                                                                                                              
          Ако сте решили да облечете рокля тип „пепелящка”, най-добре вашата булченска прическа да е леко прибрана и вълниста (както е показано на снимката в дясно). Така ще можете да си позволите и допълнителен аксесоар към косата, под формата на диадема. Тази прическа е подходяща за жени с ясно изразени скули на лицето.

          Ако пък имате стройна фигура и можете да си позволите, рокля прилепнала към тялото ви, то косата ви следва да бъде прибрана с отпуснати, леко начупени кичури отстрани. Това е и идеалната прическа за жени с кръгли лица.

          В случай, че се спрете на рокля тип вълниста, тогава можете да си позволите по-обемни прически, независимо дали ще са пуснати или прибрани. Също така добре би изглеждало едно цвете за финал. Такъв тип сватбени прически са подходящи за малки или издължени лица.

          За рокля, която е до половина прилепнала е подходяща прическа с извивки в краищата. Обикновено стилистите  прилагат тези булчински прически на дами с по- къси коси.

          Към тези видове булчински прически бихте могли да добавите и воал, в зависимост от това дали ви харесва или не. Преди всичко, обаче се уверете , че прическата отразява личността ви и според роклята си направете подходящата такава.

          Като цяло тази година стилистите са се спряли на по горе посочените комбинации за стайлинга на булките. На вас не ви остава нищо друго освен да направите правилния избор.                         

  Вижте тук за сватбен грим

 
изработка на сайт от 3DWebDesign