Модни тенденции в грима и красотата

Мода 2021

Всички знаем, че пролетта носи свежест, добро настроение, ново начало и заедно с това повечето жени сменяме гардероба си с по-светли  и цветни дрехи, решаваме да сменим прическата си и да пробваме нещо ново в грима.          

           И този сезон дизайнерите ни представят най-актуалните цветове в облеклото, а заедно с това и в грима.
           Бялото е първия цвят, който модния подиум си избра. Тъй като придава лекота и свежест, той е много подходящ за сезона и повечето дизайнери като Calvin Clein, Dolche&Gabbana, Ralph  Lauren и др., именно за това заложиха на него. По-голямата част от техните колекции са именно в бяло и по- точно роклите.


           Другите актуални цветове този сезон са розово и оранжево. Розовото, освен символ на розите е и много женствен цвят. Като дреха за този тон дизайнерите си избраха копринените леки блузи, а и някои рокли. Оранжевото пък ще е много подходящо за костюми и аксесоари.  
          Не на последно място все по-често ще виждаме коралови цветове, които са и много подходящи за офис облекло. Лилавото пък подхожда за работни униформи, то предразполага към добро настроение.

                                                                             
           Като цяло дрехите този сезон ще бъдат изцяло в светлата гама, като изброените до тук цветове ще бъдат най-модерни.  
          Световно известните гримьори съветват дамите да се подготвят за ярки и цветни палитри, в които ще преобладава бледо розово, светло синьо, златисто, зелено и леки опушени нюанси. Кораловото също бъде модерно, що се отнася до червилото.
           На пример блондинката може да заложи на светло зелени сенки за очи, лек златист руж и бледо розово, или светло коралово червило. Брюнетката пък  може да заложи на златисти сенки и телесен цвят червило.

           Също така можем да комбинираме цвета на блузата със сенките за очи, на пример лилава блуза с лилави сенки, зелена с зелени и т.н.
            На фона на лекия пролетен грим, веждите трябва да бъдат подчертани, но не и тъмни- съвет от професионален гримьор.             Сезона на багрите идва, бъдете модерни и не забравяйте да се усмихвате.

 

изработка на сайт от 3DWebDesign