Модни тенденции в грима и красотата

Грим Есен

Този сезон на преден план ще дойде ретро стилът, според световните дизайнери и гримьори. Шейсетте години ще бъдат пресъздадени в съвременните очи.


Подгответе се за бежови цветове, с обемни мигли и котешки очи.

         Чистия блясък ще преобладава на скулите, очите и устните. Представете си Бриджит Бардо в млада съвременна „Лолита". Просто стилът е насочен към духа на шейсетте. Основата е важна ,а лицата по модните подиуми ще изглеждат безупречно като на Лиза Бътлър.


          Гримът тази есен може да се опише по следния начин: Червени устни, интензивно оцветени очи, матиращ гланц
          Градивните елементи на тенденциите за този сезон не е задължително да звучат като нещо ново и задължително.
Модерни ще са тъмните очи с пищни устни.
                                                                                                                                        
         Като цяло е нужно да наблегнем на грима в сиво, опушено (класическо, синьо, кафяво), нюанс на ръждиво, пясъчно, тъмно кафяво, златисто с графитен оттенък, охра, лавандула, тъмно злато. Устните могат да бъдат в естествени цветове на кафявото или просто гланцирани.  
           Достатъчно разнообразна гама  ни предлага този сезон и смело можем да се възползваме от това.
Смело можем да раздвижим  и грима с молив, около очите и върху устните също. Небрежно нанесен и леко размазан в разнообразни цветове. Не би ви отнело и много време.
          Блясъците ще са много актуални и особено много в златното. Кафявото също няма да изостане. То ще бъде модерно като в грима така и в прическите и облеклото.

            Важно е жената да изглежда добре както през деня така и вечерта, за това гримът върху нейното лице играе много важна роля при контактуването с другите. Тази есен тенденциите имат какво да ни предложат и ние имаме какво да вземем от тях.

 

изработка на сайт от 3DWebDesign