Модни тенденции в грима и красотата

Модерни дамски шапки

 Шапката е един модерен елемент от гардероба, който придава чар на лицето и не бива да се пренебрегва. Тази есен и зима ще бъдат актуални предимно черните шапки в различните си стилове.

1.
Първия клас от дизайнерските подиуми през 2021 са в ретро стил. Разнообразието от ретро шапки през тази година позволява да се експериментира с визията. Особено модерни ще бъдат шапки klosh, които идват от 20-те години и отиват на рокли със средна дължина.


2.
Други тенденции пък залагат на малките ефирни дамски шапки с прикрепен аксесоар като пера, панделка, воал, паети и други. Този модел се свързва с малката черна рокля и е прекрасен аксесоар за вечерта. Не за първи сезон ще бъдат актуални и продълговатите шапки. Те се за предпочитание в дневното облекло. Могат да се съчетават с панталони и ботуши. Също и кожени шапки в руски стил- ниска Кубан шапка.

3.
За зимата дизайнерите предлагат шапките с дълги косми. Тези обемни шапки най-често имитират лисица. Съчетават се с къси пухкави палта и дънки предимно.

4.
Забрадката също е един универсален аксесоар, винаги модерен. Може да се носи както на главата, така и като шал, колан, гривна или малка чантичка за бижута.

Варианти на шапки няма да липсват този сезон, а изборът остава във вас.


Статията е изготвена от Симона Недева.

                                                                        
изработка на сайт от 3DWebDesign