Модни тенденции в грима и красотата

Пролетни тенденции в грима

Новия сезон носи и чисто нови тенденции за красота, което от своя страна дава възможност за колоритна грим колекция. За щастие пролет 2021 показва изобилие от избор.


Когато става дума за красив външен вид, чистия и нежен е винаги красив, но това не означава, че лицето не трябва да има малко цвят. Пролетта ни предлага два основни варианта в грима този сезон. Гримьори залагат на блестящи нюанси на синьо и зелено, както и ярки пурпурни нюанси на устните. Големите мигли и вежди вече остават „зад кулисите”.


На първо място, се очакваше пролетта да донесе бледи устни, тогава червените цветове удариха с гръм и трясък, най-забележимо в лилава гама в алени цветове. Добре ще изглежда ако устните се подчертават и с молив същия цвят като червилото. Прасковените червила също ще са модерни този сезон особено с блясък.
                                                                                                                                      
Сенките за очи ще бъдат в свежи и ярки матови нюанси жълто, синьо, зелено, лилаво и други. Начинът, по който трябва да се нанасят е до средата на клепача, не по цялото око като се подчертае леко с молив.

Ружът твърдо ще бъде розов и нежен като самата пролет. Внимавайте с основата, която си слагате на лицето. Тя трябва да бъде мека и лесно да се разнася, в никакъв случай много пудра, времето става по- светло и всяко петно или наслояване ясно си проличава.

Не забравяйте, че най- добрия грим на лицето е усмивката.

                                                                             
изработка на сайт от 3DWebDesign