Модни тенденции в грима и красотата

Тенденциите за грим есен се задават

Да погледнем от върха на модния подиум към най- горещите модни тенденции тази есен 2021г. Ще ви разкрия четири стила на гримиране, а вие сами ще прецените на кой стил да заложите за да завършите перфектната си визия и да бъдете в крак с модата.


1 Стил
Опушен грим, но не както обичайно, а под долните мигли на окото. Тази тенденция в грима просто разменя ролите на горния и долния клепач! Свикнали сте опушеният грим да бъде предимно върху горните клепачи на очите , а долните да остават по- изчистени. Тази есен обаче, ще виждате по- силно подчертани в опушен вид долните клепачи, докато горните ще останат по- изчистени !

 За да бъде погледа завършен може да се нанесе лека очна линия за леко драматичен вид в погледа. Ние гримьорите обичаме да експериментираме и този тип грим за есен 2021 ни допада, особено щом става въпрос за вечерен грим.


2 Стил
Красива и стилна очна линия. Очната линия отново завладява гримьорите по света! Тази есен тя ще бъде силно изразена, но не и прекалено издължена. Може да ви се стори малко странно, но очната линия подобно при косата може да бъде в стил „Омбре „. Това ще рече, че от силно черна линията ще прелива към по- светло. За този ефект е необходимо специално туширане на правилните места.
                                                                    
3 Стил
Медени цветове върху клепачите. Може би сте забелязали, че все по- често моделите по кориците на списанията заслепяват със златните си сенки на очите. 100 % хит за есен 2021 ще бъдат точно медните цветове от по- силната към по нежната гама. Медните нюанси са доста предпочитана тенденция този сезон. Те са израз на е един романтичен, секси външен вид, който не е задължаващ към определен цвят на очите. Тези цветове са топли и меки, което ги прави напълно подходящи за ежедневен грим. Можете да се впечатлите от матовите нюанси , но моят личен фаворит за сенки този сезон е блестящо медено , израз на богатство и романтика .

4. Стил
Матови Устни Есен 2021 ще ни предложи красиви матови устни с колоритни цветове на плод - ягода, малина, череша, боровинка. Като че ли на преден план ще изпъкне боровинковият цвят.


Статията е изготвена от Симона Недева

                                                                         

 

изработка на сайт от 3DWebDesign