Модни тенденции в грима и красотата

Модерни прически и цветове в косата този сезон

Един от водещите стилисти в света , Adam Reed знае всичко, което трябва да знаете относно тенденциите този сезон за косата. Той разкрива на какво залага Бионсе за да изглежда добре косата й. Следвайте зимните правила  на Адам за коса 2021 и ще бъдете наистина актуална .


Кои са най-големите тенденции тази есен / зима 2021 в косата?

Както споменахме по- горе Бионсе, тя залага на дървесните цветове в косата си, с които ще са актуални във всичките си гами- кестен, абанос, орех, дъб и други. Също така певицата държи косата й да изглежда гладка и лъскава.Може би доста дами ще се учудят, но хит този сезон ще бъде платинено русото, което ще се забелязва по модните подиуми, особено що се касае до рок стил. Това е един от цветовете, който ако беше лесен всеки щеше да го има.

Дългите коси също са модерни сега както и прически тип леко разрошени, коси извити на една страна и не на последно място бретоните.

Също много актуални ще са…..
1. прически на опашка, вързана в стил “Pony”;
2. тип мокра коса заресана назад;
3. вързана коса без път;
4. прически стил 60те;
5. силно прибрана коса от едната страна.

Не забравяйте, че преди красива прическа косата има нужда от грижи и поне веднъж в седмицата е добре да й подарявате по една терапия за да я съживите ( кератинова, арганова, протеинова).

Статията е изготвена от Симона Недева

                                                                                   

 

изработка на сайт от 3DWebDesign