Съвети за грим и красота

Златен грим

Златистият грим е просто страхотен. Коя от нас не и се иска понякога да прилича на златно момиче? Златният грим е страхотен, защото разкрива блясъка на кожата. Най-хубавото на този грим е, че блести с топлота и си отива с цвета на кожата.

 

           Независимо дали отивате на парти или просто сте в парти настроение, винаги можете да използвате златния грим, дори и да не му е дошъл сезона. Усещането за злато винаги е приятно, ако искате да изглеждате красива и бляскава.

           От голямо значение е как се нанася този тип грим. За да изглеждате добре не трябва да прекалявате, в противен случай би изглеждало карнавално. Дори когато се използва за моден или абитуриентски грим, златните цветове трябва да бъдат правилно нанесени върху очите. За това най-добре в тези случаи е да се оставите в ръцете на добър професионален гримьор.

           Поставянето на златен руж, ще направи лицето ви по-ярко и живо. Златното червило пък ще придаде на устните ви плътност и обем.

                                                                                                                                         

           Златният грим е специфичен и екстравагантен и е добре да знаете, че трябва да бъде съобразен с облеклото и повода. Това разбира се не означава дрехите ви и бижутата да бъдат в тон с грима. На пример можете да съчетаете златистото с класическо черно или тъмно сини цветове. Допуска се и грима да бъде в тон с някои ваш аксесоар, като бижу или чанта.

           Когато решите да си правите златен грим за вечерта и сте с дреха с деколте, спокойно можете да използвате и златни прахообразни пудри върху голата част от тялото ви. Само че да стои добре, е нужно златистите частици да са много фини. Това би придало завършен вид на грима ви.


           Златният грим е предизвикателство и удоволствие за всеки гримьор.

         
изработка на сайт от 3DWebDesign