Съвети за грим и красота

Професионален грим за млади момичета

 Добрият грим играе важна роля за подчертаване на вашия естествен вид. Така че е много важно да се разбере целта на всеки грим, както и да го използвате, без да претоварвате външния си вид. Това е важно за младите момичета, които искат да носят грим, те трябва да знаят, че гримът е за подчертаване, а не за престараване.


          Бронзовите цветове стоят добре на всички типове кожа. Използвайте бронзираща пудра за да ви придаде бронзиращи вид. Използвайте прасковени или розови сенки за очи, с тъмно кафява или зелена спирала. Като професионален гримьор ще посъветвам тийнейджърите да експериментират повече с цветовете, така сами ще могат да преценят кои са техните цветове в грима.

          Не забравяйте, че целта на фон дьо тена е да предпазва кожата и когато се налага да се прикрият недостатъците по лицето. За младите момичета фон дьо тена не е от съществено значение, но ако искате да го използвате, можете да си вземете цветовете, които ще отговарят на вашия цвят на кожата.

          Перфектен грим в училище е този, който запазва чист и естествен вид на лицето. Окото може да е в сянка, която изглежда добре в пастелни нюанси като виолетово, розово или светло синьо. Използвайте чист цвят червило. Спиралата може да се използва за добавяне на пълен блясък на очите.

          За вечерните поводи като вечеря или просто бар, използвайте открояващи се нюанси за красив грим. Използвайте светли нюанси на сенки за очи като бели или сметанени в цялата област на окото съчетани в контраст с тъмни нюанси като кафяво, черно или други. Освен ако не искате да изглеждате малко по-готик, никога не претоварвайте тези цветове.

          Сенките за руж, които можете да изберете зависят от няколко фактора. Независимо дали вашата кожа е светла, средна или тъмна, те трябва да са свързани с интен-зивността на цвета на грима. Ружа може да нанасяте с кръгови движения в изпъкналата част на бузите.

          Колкото до вълнуващия всички момичета абитуриентски грим, тогава може да си позволите и по-тежък грим, като се оставите в ръцете на професионални гримьори. Те ще ви дадат идеи за най- подходящия за вас грим, така че да изглеждате перфектно в този важен ден за всички абитуриенти.

                                                                                                                                         

 

изработка на сайт от 3DWebDesign