Съвети за грим и красота

Празничен грим

Празниците, това е време от годината когато всички сме на тема красота и подаръци. По това време се отдаваме изцяло на приятелски събирания, независимо дали е рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, парти, медийна изява, абитуриентски бал или друго специално събитие.


          За да изглежда една жена красива на този ден тя предприема една цялостна промяна с визията си, отива на фризьор, прави си маникюр, купува си нови дрехи и не на последно място залага на красив и интересен грим, с който да привлече вниманието и погледите на другите върху себе си.

          Би било добре, ако не може сама да си направи хубав празничен грим, да се довери на професионален гримьор, особено щом се отнася за сватбен грим или абитуриентски грим. Така гримьора би й дал съвети за грима, така че да избегне неприятни коментари от другите, даже точно обратното да изпъкне сред тях :). За тази цел, вие можете да изпробвате нови неща като различен цвят на устните, нов поглед върху очите или пък лице като перла. 

                                                                                                                                       


          Важно е да знаете, че прекалено силен грим в един празничен ден не е особено подходяща идея. Можете да заложите на различни цветове за вашия грим, на малко блясък в очите, на по-изразени скули. Един от любимите ми начини за постигане на перфектен празничен вид е медното излъчване на лицето с естествен блясък.

          Около таз годищните коледни празници има много поводи за събирания, семейни вечери, фирмени партита, новогодишни купони и още куп други. Тогава можете да се поглезите с един красив грим и да заложите на зеленото и златистото.

          А ако се чудите с какво да зарадвате ваши близки или приятелки, един професионален грим е добра идея за подарък.

   

 
изработка на сайт от 3DWebDesign