Съвети за грим и красота

Хубав сватбен грим

Хубавя сватбен грим трябва да бъде добре съчетан с роклята и прическата. Най-важното е да се доверите на професионален гримьор, като преди това го информирате за тоалета и сватбената прическа, с които ще бъдете. Грима на булката трябва да бъде в светла гама цветове, така че лицето й да излъчва нежност и свежест.


          Сватбеният грим изисква да бъдат запазени естественият вид и черти на лицето, което означава, че не е момента да се експериментира с визията. Гримьорите препоръчват грима да бъде в меки цветове като прасковено, розово, виолет, жълто-зеленикаво, може и лек блясък в очите.

                                                                                                                                 

          Нужно е да се знае и, че лекия грим на булката не трябва да е прекалено семпъл, за да не изглежда лицето й бледо, както на снимките така и през вечерта. На изкуствена светлина гримът губи няколко тона от силата си, затова той не трябва да е нито силен нито много лек.

          Най-често обаче гримьорите се съобразяват с желанията на булките, дори това да не е най-доброто решение. Съветът към бъдещите булки е наистина да се доверят на професионалисти.

                                                                                                                                          
изработка на сайт от 3DWebDesign