Съвети за грим и красота

Красиви за бала

 Балът е един от най важните поводи за една жена, тя трябва да е сигурна, че ще бъде прекрасна в нощта на празника. За това скъпи абитуриенти не пренебрегвайте грима като част от перфектната визия.


         Освен красив, той трябва да се задържи и до края на вечерта, така хем вие няма да се притеснявате дали случайно не се е разтекла спиралата, или пък червилото вече го няма, хем снимките ви ще бъдат добри (без лъщяща кожа и размазан грим).

За тази цел се използват силно фиксиращи основи за грим, които не се разтичат от няколко пролети сълзи.              

           Вашият гримьор би могъл да ви каже кой е най-подходящия грим за вас. Дали да акцентира върху цвета на кожата ви, или просто на по- силните очи, а защо не и бляскави сенки. Важна част от макиажа са и миглите, те са онази част от грима, която най-много подчертава очите и ги прави отворени и красиви. Добре поставени те също могат да издържат до сутринта. Докато сами не решите да ги свалите.
 
            Да обърнем и малко внимание на червилото. Независимо какви са модните тенденции в устните то трябва да бъде добре съобразено с останалата част от макиажа. Разбира се може да се спрете първо на червилото и след това сенките и ружа. Професионалните марки червила, които повечето гримьори използват, ви гарантират фиксирани устни за дълго, дори когато хапвате и пийвате по нещичко. 

                                                                                                                                                                 


             Важно е да се знае, и че не винаги гримът е задължаващ към тоалета, тоест ако имате синя рокля това не означава, че грима ви непременно трябва да е в синьо, или пък розова рокля в розово. Понякога това съчетание изглежда малко скучно и „измито", за това в повечето случаи цвета на роклята може да преобладава като малък акцент в цялостния грим.

               Всъщност пробният грим е за това, за да можете сами да се убедите и прецените с какъв грим да бъдете на вашия празник. След като вече сте сигурни за грима , спокойно можете да минете към следващата стъпка от подготовката за бала, например прическата, без да имате притеснения от сорта  „Идва ред на прическата, а аз още не съм готова с грима!".

              Бъдете по-смели и се вслушвайте в съветите на професионалистите, накрая ще бъдете ефектни и забелязвани от всички на бала, а и не само.

 
изработка на сайт от 3DWebDesign