Съвети за грим и красота

Грим за Свети Валентин

Наближава деня на влюбените. Трябва да помислим и за добрата си визия и излъчване. Съветвам ви грима да бъде по- различен от този, който си правите всеки ден. Не напразно празника е празник- за да бъде деня по различен. Ако сте свикнали да носите малко грим, на Свети Валентин може да си позволите повече или ако обичате по-силен грим, на празника сложете по- малко.

   За очите препоръчвам добре изразена очна линия с матови сенки. Погледа е важен и не прекалявайте с дължината на миглите. Ако решите да заложите на само на сенки може да смесите два или три цвята като се преливат. Добре е скулите да бъдат добре подчертани с руж като за вечерно време.


  Червилото, което ще изберете нека да бъде в по- ярки и женствени цветове, на пример червено, лилаво, розово. Очертайте устните с молив един тон по- тъмен от червилото. Ружът може да се доближава до цвета на устните. Освен ружа обиците също могат да бъдат в тон с червилото, но си изберете едно от двете съчетания.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          


  Гримът трябва да бъде съобразен и с облеклото. Ако заложите на тъмни или черни тоалети по-добре е макиажа да бъде в по- ярки цветове и обратното за цветните дрехи си направете грим в класически цветове като черно, сиво, бяло или съчетано в опушен вид.

Бъдете красиви и най- вече обичани на този ден!

Статията е одготвена от Симона Недева.

 

изработка на сайт от 3DWebDesign