Съвети за грим и красота

Дълги мигли

Жените винаги подхождаме с голяма внимание щом се отнася за лицето, а в случая за миглите. Искаме те да са подчертани и дълги, така че да се забелязват от всички. Една от най- актуалните тенденции този сезон са именно дълги мигли. Те са хит както на екрана и модните подиуми така и в ежедневието. Има няколко варианта да се сдобием с дълги и обемни мигли според случая и обстановката.

Ето пример:

1. Така познатите на всички ни изкуствени мигли, по възможност с естествен косъм. Важно тук е да подберем правилните мигли за мястото, където отиваме. Вариантите на тяхната изработка са различни, за това е хубаво да имаме голям избор (на снимката в дясно са показани няколко). Разредените мигли са подходящи за през деня, а по- плътните за вечерни поводи. Другото важно нещо е лепилото , с което ще ги залепите. То трябва да бъде бяло, ако гримът е светъл и черно, ако гримът е тъмен. Също то трябва да бъде нито много силно, нито прекалено слабо. Обикновено лепилата, които се продават към миглите не са много подходящ вариант. Заложете на професионалните такива.
                                                                          
2. Напоследък нашумя и метода на слагане на мигла по мигла и копринени мигли. Тяхната поддръжка се прави през около две седмици, а услугата е по- скъпо платена. Обикновено в този случай трябва да се съобразявате как сваляте грима си и да внимавате да не ги повредите при спане, или къпане. Стоят естествено, но пък слагат доста ограничения.

3. Третият най- лесен и безболезнен начин е уголемяване на мигли с един нов метод, за който се използват специални „мигли в шишенце” (на снимката в дясно са показни). Миглите в шишенце всъщност представляват фини копринени власинки, които се нанасят редом със спирала- един ред спирала, един ред власинки, като по този начин се фиксират към естествените мигли. С този метод можете да удължите миглите си колкото пожелаете и ви харесва.

За да бъдат миглите ви подхранвани можете да използвате балсам и база за мигли. Направете своя избор и бъдете актуални.

Статията е изготвена от Симона Недева

                                                                                                                                   

 

изработка на сайт от 3DWebDesign