Модни тенденции в грима и красотата

Магията на летния грим.Тенденции

В грима, както и в облеклото, винаги е важало правилото на добрия вкус  и навлизането на актуалните модни тенденции към личността на една жена. Тенденциите са много и различни, за това всяко момиче трябва добре да подбира само онази част, която би му подхождала. Модните подиуми предоставят такава информация, каквато можете да получите само от професионален гримьор.

          Това лято ни предлага достатъчно варианти, подходящи за всякакви възрасти, стилове и типове лица.          

          Нека направим преглед на някои от най-горещите тенденции в грима тези месеци...


          Първо ще се спрем върху  устните, които така добре говорят за нас. Хита , който завладя жените по света е червило с цвят малина, следвано от ярко червените цветове и не на последно място ярко розово червило. Ако решите да се спрете на тези няколко варианта със сигурност няма да останете незабелязани.
Различното този път е, че трябва да забравите за блясъка и всякакъв вид гланцове върху устните, цветовете трябва да бъдат матиращи. Особено внимание обръщам на това когато си избирате червило, преди всичко да го съобразите с тена на кожата. Ако сте с по-светла кожа заложете на по тъмните тонове на цветовете, ако пък сте вече със летен загар заложете на по-топлите и ярки нюанси.

           Гримът, който ще остане актуален и този сезон е опушеният грим за фаталните жени. Техниката му изисква повече практика и сигурна ръка, тайната е в преливането на цветовете. Ефекта на опушеният грим би могъл да се замести и с дебела очна линия в комбинация с изкуствени мигли, но това ви го препоръчвам за вечерните поводи.

           Златните и кафявите цветове също са много актуални този сезон. Като цяло това е много хубаво и би могло да бъде избор на всяка една жена, защото златистите нюанси отиват на всякакъв тип кожа и с блясъка си я правят неотразима. Очите заблестяват, а с нанасяне на пудра със златист блясък може да се прикрият доста несъвършенства по кожата на лицето. Фините златни частици отразяват и блестят. Златистите скули пък ще ви направят по-жизнени и атрактивни. Червилото със златист оттенък прави устните по- плътни и сочни.

           Понеже лятото не е сезона в който можем да си позволим силен и плътен грим през целия ден залагаме на изчистените лица с плътно червило. Достатъчна е спирала върху миглите малко руж  и червило. За плажа може да се спрете на натуралния грим, съвсем лека спирала и леко златист блясък върху устните.

           Да не забравяме и цветните сенки, без които лятото не може.  Модерни са ярките цветове с пастелени нюанси, синьо, розово, лилаво, зелено, жълто. На пример може да нанесете розови сенки с черна очна линия. Хубаво е когато използвате тези цветове кожата ви да е чиста и гладка. При това положение можете да оставите устните си естествени и натурално красиви.

Изживейте едно цветно и красиво лято!

 

изработка на сайт от 3DWebDesign