Модни тенденции в грима и красотата

Пролетно-летни тенденции в грима

Открояват се 6 нови и модерни комбинации в гримът през идните два сезона. Разбира се добрата основа е важна, за това подържайте кожата си чиста и хидратирана с натурални продукти. Добре е и при избора на грим да се съобразите с цвета на кожата и косата си, за да бъде максимално завършен образа. Ето и съветите от световния подиум.


1. ПУРПУРЕН ГРИМ
Пурпурния цвят винаги е свързан със свежест и красота. Това са цветовете на орхидея, люляк и лавандула. Тези нюанси се препоръчват за сенките за очи, като могат да се съчетават с тънка черна или цветна очна линия. Не се препоръчват за червилата.


2. ЛИЛАВОТО- ХИТ!
Много гримьори залагат на пастелените лилави нюанси върху горните клепачи. Много подходящ избор за дами с дълги черни мигли. Този тип грим се препоръчва за жени с кестеняви коси и не много светла кожа.

3. ЯРКИ ОРАНЖЕВИ УСТНИ
Устните ще бъдат в кораловата гама и най- вече под формата на гланц, който придава сатенен вид. Очите могат да бъдат подчертани само с очна линия и спирала за обемни мигли. Не се изключва и ружът да бъде в същата гама.

4. ТЮРКОАЗ
Тюркоазеният цвят е най- нашумелия в погледа на жените със сини очи и лек загар на кожата. Тук можем да направим комбинация със златисти сенки, което ще придаде звезден вид на очите. Добре е червилото да бъде в бледо розовата гама. Изключително подходящ грим за лятото.
                                                                            
5. ДЪЛГИ И ОБЕМНИ МИГЛИ
За по- екстравагантните дами съветът е да бъдат смели и, че изкуствените мигли също ще бъдат във вихъра на тенденциите както върху горните мигли така и на долните. Те подчертават и отварят погледа.

6. „ГОЛ” ГРИМ
„Гол грим”, който напоследък много често чувате. Това е възможно най- лекият грим, който придава единствено свежест на лицето. Идеален за топлите летни дни. Тайната е в леката основа, малко гланц на устните и водоустойчива спирала за обем.

Това вещаят тенденциите на гримьорите в най- общ план. Не забравяйте , че цветовете добре съчетани с вашия външен вид винаги ще бъдат на мода.

Статията е изготвена от Симона Недева

 

изработка на сайт от 3DWebDesign