Модни тенденции в грима и красотата

Сватбени прически

Сватбената прическа е труден избор в сватбения ден. Не е лесно да се намери правилната прическа, която да съответства на вашата сватбена рокля и цялата тематика на визията. Всяка година има промени в сватбените прически, заедно с модните тенденции. Тук можете да намерите интересни идеи за сватбени прически 2021 г. за всяка дължина на косата.

           Със сигурност вече имате идея от професионален стилист  за прическата ви , но  все пак още можете да я промените както ви харесва на вас като последвате нашите идеи в крак с модните тенденции за 2021.
           Първо трябва да изберете прическата си според дължината на косата и по-точно къса или дълга. Всъщност, правата прическа е една от най-популярните прически за сватби, и особено за по-официалните поводи.


           Къдравата коса не придава елегантен, обаятелен и класически вид. Пусната наситена прическа може да създаде  романтичен вид. Този тип прическа за сватба е предпочитана за  сватби като церемония на брега на морето или градинска сватба.


          Първото правило, когато изберете прическа трябва да се уверите, че е подходяща и се съчетава с формата на лицето. Друго съображение е структурата на косъма. Можете да изберете  къдрава или права коса. Ако искате да създадете нов поглед просто направете обратното на нормалната коса, например къдрици ако имате права коса.

           Свежите вълнообразни къдрици са много популярни в наши дни. Тази прическа придава мек, романтичен вид.

                                                                   
           Пони опашката също е чудесен прическа за сватба, ако го предпочитате. Също  ниски опашки пони, които се носят на една страна с отпуснати къдрици в опашка.

           В случай, че косата ви е къса до раменете можете да се спрете на права коса с леко извити краища и добре оформена назад прическа плюс акцент перлена диадема.

           Ако имате дълга коса можете да експериментирате с пусната или опашка.

           Наблюдавайки  тенденции на сватбени прически през тази година изглежда, воалите не са толкова популярни. Но ако решите да носите воал е по-добре да е в опростен вариант. Едностепенен воал е по-предпочитан от три нива воал. Въпреки това имайте предвид, че косата никога не трябва да бъде по-дълга, отколкото на самия воал.

           Тиара, бижута, цветя и перли все още са популярни като аксесоари за коса на сватбата. Използвайте тези аксесоари като комплимент в цветовата схема на вашата рокля и за да подчертаете вашата прическа.


           Както цяло се забелязва, че тази година булките залагат на отпуснати вълнообрази къдрици както в естествена форма така и на една страна на косата.

                                                                        

 

изработка на сайт от 3DWebDesign