Модни тенденции в грима и красотата

Модни тенденции за лято

Най-новите тенденции в грима за 2021 г.  с две  думи  могат да се опишат като " секси и дръзки" и са универсални за всички жени. Петте най-горещи тенденции за пролетта и лятото на 2021 са  течна очна линия, оранжево червени или флорални нюанси на червилото, тенденцията в сенките за очи са всички нюанси на метал, лъскави и смели! Силните добре поддържаните вежди все още са модерни. По -силният нюанс на руж е направил наистина голямо завръщане!


            Грим тенденциите за лятото на 2021 г. носят малко драматична страна.  Устните са оцветени в цвят череша или гланц от портокал, а погледа е секси и в перли! Фон дьо тена трябва да е матов, като бузите са в розови нюанси.

Очите са драматични, с тенденция за по-силно подчертано око.


            Сенките, които са в тенденциите за грим това лято са горещи, и от чувствена перла до златист металик, също така неутрални нюанси, и опушени сиви цветове.  Цялото внимание е върху очите и ружа това лято. Изборът на руж трябва да се определя от цвета на кожата, хладно, топло ...
                                                                        
            За хладна бежова кожа тоновете, които се  използват са  роза или бронзант, който има розово или розов тон в него. За топлите кожи момичета, придържайте се към кафяви и златисти тонове, като  праскова или светло кафяви нюанси. Тайната за използване на руж е смес от няколко цвята.

             Като цяло за  свеж вид на лицето в топлия сезон са топли, светещи лица само с намек за цвят, с фокус върху меки очи с перлени цветове и добре оформени вежди; бронзант за слънцето по бузите, а очите в метални сенки на по-леките нюанси, розови, коралови или голи нюанси на устните. Няма да има ярки, живи цветове, но опушените очи ще се върнат заедно с бронзови оттенъци.

  Статията е изготвена от Симона Недева

                                                                

 
изработка на сайт от 3DWebDesign