Модни тенденции в грима и красотата

Гримът това лято

Разгара на лятото наближава, настроението ни се повдига отново търсим най- актуалните тенденции за сезона, както в прическите така и в грима. Като цяло трябва да знаем, че козметиката, която използваме трябва да бъде на лека основа за да може кожата да диша в жегите.


Когато летните месеци идват, ние с нетърпение очакваме да носим по-малко грим. Не само, че това е много необходима промяна от тъмно червило и дебела основа през студените месеци, но и също е един лесен начин да се избегне проблем с грима.


Ако вече имате златист слънчев загар спокойно можете да не ползвате фон дьо тен, като след баня използвате кокосово масло като овлажнител за хидратиране и свежест на кожата. С по-малко грим на лицето се позволява на кожата да диша и да изглежда естествено безупречна вместо силно гримирана. Можете да ползвате само един коректор за области, които се нуждаят от прикриване. Хубаво е да използвате и база за сенки.

Не употребявайте продукти, които не са с правилната формула за вашия тип кожа, тъй като ще започне да тече по лицето, или пък ще се появят петна.
                                                                              
Матови или сатенени сенки и моливи за очи са страхотни за през деня за грим лято. През нощта, опитайте със златен блясък по скулите, който ще придаде освежаващ ефект. И разбира се, прилагайте няколко слоя водоустойчива спирала да се сгъстят и удължат миглите. За да завършите поглед това лятото, заложете на актуалните цветове като жълто, зелено, синьо. Върху устните пък заложете на гланцове със силиконова основа с отенъци на розово, корал, малина.

Бъдете красиви и в крак с модните тенденции!

Статията е изготвена от Симона Недева

 

изработка на сайт от 3DWebDesign