Модни тенденции в грима и красотата

Трайно извиване на мигли

Студио грим предлага процедурата "Ламиниране на мигли". Работим с най-качествените немски материали "Wimpernwelle", като трайността на ефекта е от 2 до 4 месеца. Цена- 60лв. В цената се включва извиване и боядисване на миглите. За записване на часове натиснете ТУК   Всички жени искаме дълги и обемни мигли като на кукла барби. Също така всички знаем традиционните начини на извиване с миглоизвивачки и малко спирала. За жените, които често си извиват миглите и искат траен и постоянен ефект, или просто искат да подчертават повече очите си ще ви запозная с най-модерния начин за трайно извиване на мигли.


          Този метод се състои от няколко стъпки в рамките на 20 минути и ефект за около 6-8  седмици. Комплекта се състои от меки самозалепващи се ролки, гел, четка, пръчици и разтворител.

 

 


                                                                             
Първа стъпка
          Премахва се грима върху очите, ако има такъв, миглите се почистват с вода или тампон. Върху очите не трябва да има никакъв грим преди процедурата за максимален и най-добър ефект.


Втора стъпка
          В зависимост дали миглите ви са дълги, или къси могат да се приложат 5 размера от самозалепващите се ролки, подходящи за вас. Размерите са XS, S, M, L, XL.


Трета стъпка
          Самозалепващата ролка се хваща с две ръце и се прави формата на клепача, върху който ще бъде поставена така че да пасва.

Четвърта стъпка
          Ролката се поставя върху клепача, като миглите се фиксират към нея.


Пета стъпка
         Гела се нанася върху миглите, така че да ги покрие целите. Изчакват се 4-5 минути та-ка.

Шеста стъпка
          Накрая гела се разтваря, премахва се самозалепващата ролка и миглите добиват добре извита форма за период от 6 до 8 седмици. Също така веднага след процедурата можете да приложите и боя за мигли.

          С подходяща спирала и този метод ефектът става забележим. Прави се веднъж, трае почти 8 седмици, а след това може да се повтори пак.

          Методът не вреди и по никакъв начин не уврежда вашите мигли. Напълно лесен и безопасен е, с добър ефект. Ако решите да замените изкуствените мигли, добре е да използвате този метод.

Студио грим предлага услугата и всеки, който иска може да се възползва от нея.
Цена- 50лв.
 Цената включва и боядисване на мигли. Специално за вас заснехме процедурата за LadyZone.bg и BTV
Тук можете да изгледате видеото

Статията е изготвена от Симона Недева

                                              

 
изработка на сайт от 3DWebDesign